Torsdag 27/7 till Söndag 30/7 samlas vi till ortodoxt familjeläger på Flahults gård 2,5 mil norr om Värnamo i Småland (se deras hemsida och karta).

Lägret kommer innehålla roliga och spännande lekar och aktiviteter för alla åldrar, sång, samling runt elden, gudstjänster, bad, samtalsgrupper, olika grupper för barnen, vistelse i natur och mycket mer!

Lägret är till för ortodoxa* som vill lära känna andra som delar samma tro i Sverige. Vi alla som arrangerar lägret vet hur viktigt det var för oss att få åka på läger på somrarna, och vi vill göra det möjligt för våra och andras barn att få del av samma glädje! Dessutom är det viktigt att vi knyter band över vårt rike för att kunna vara en styrka för varandra i tron.

Lägret arrangeras av Kristi Uppståndelses Ortodoxa församling i Göteborg, med vänner. Du hittar information om församlingen på deras hemsida.

Tema:

Trons glädje”

Under årets läger vill vi tillsammans fördjupa oss i vad Jesu ord till apostlarna betyder för oss idag: “min glädje skall vara i er och er glädje bli fullkomlig” (Joh 15:11). Glädje smittar, och den kristna tron ger rik anledning till glädje. Glädje är sprungen ur tacksamhet och föder kreativitet. Vi vill samlas kring detta tema, och påminna oss om hur viktig glädjen är för oss ortodoxa.

Pris:

Priserna nedan är per person.

  • Vuxen: 750:-
  • Barn 0-4 år: gratis
  • Barn 5-10 år: 500:-
  • Singelrum: 900:- (de tre singelrummen är redan fullbokade)
  • Singlar som delar rum (4 bäddar) betalar 750:-

Lek och sång kring grillen 2022

* detta läger riktar sig till öst-ortodoxa. Orientalisk-ortodoxa (t.ex. syrianer, kopter, armenier) uppmuntras att delta i egna läger.